90-те милиона за Игуаин са били "план Б" за Ювентус, голямата цел е бил...


90-те милиона за Игуаин са били "план Б" за Ювентус, голямата цел е бил...
Снимка: Guliver/GettyImages

7017 0

Гонсало Игуаин се превърна в един от най-скъпите трансфери в историята на футбола, след като премина от Наполи в Ювентус срещу сериозните 90 милиона евро. Единствено Пол Погба, Кристиано Роналдо и Гарет Бейл са били по-скъпи от него, но за "старата госпожа" аржентинският стрелец е бил "план Б".

Желанието на Джузепе Марота до последно е било да закупи капитана на Интер Мауро Икарди, който беше обект на интерес от редица английски грандове през изминалото лято. За желанието на Ювентус да вземе нападателя разкри агентът на футболиста - неговата съпруга Уанда Нара.

ТРАНСФЕРНИЯТ РЕКОРД НА ПОГБА ПАДА ОЩЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО

"През лятото Ювентус искаше да вземе Икарди, без значение какви пари ще поиска Интер. Това се опита да направи и Наполи", заяви Нара пред Gazzetta dello Sport.

"Никой не знае колко точно пари е отказал Мауро, за да осатне в Интер. Ювентус се опитваше да го вземе до самия край - две минути преди да се разбере с Игуаин. Офертата от Наполи също заслужаваше внимание - Лаурентис дори ми предложи да снимам филм. Как обаче да приема - кой ще гледа 5-те ми деца?

ОЩЕ ЕДНА ЗВЕЗДА НАПУСКА ЮВЕНТУС, И ТО ЗАРАДИ...

Важното е, че напрежението между Мауро и Интер траеше само по време на преговорите. Сега всичко е наред. Всички са щастливи, че Икарди остава в Интер", заяви още Уанда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички