Тами Ейбрахам от Рома поднови тренировки


Тами Ейбрахам от Рома поднови тренировки
Снимка: Getty Images

236 0

Нападателят на Рома Тами Ейбрахам, завърши възстановяването си от тежка контузия, която получи през юни 2023 година и постепенно ще се завръща в тренировъчния процес.

Дългоочаквано завръщане

Английският таран днес взе участие в част от тренировката на отбора, след като в последно време се подготвяше по индивидуална програма, съобщи "Кориере дело спорт".

Тами Ейбрахам сподели за преминаването си от Челси в Рома: Беше ми изключително трудно

В следващите дни Ейбрахам ще редува индивидуални тренировки и ще се включва частично и в заниманията на отбора.

Планът на римските "вълци" е играчът да изиграе първите си минути в последната част от сезона с Лацио, Милан или Удинезе.

Ейбрахам е част от Рома от 2021 година, като за този период има 107 във всички турнири, в които е отбелязал 36 попадения и е направил 12 асистенции. С тима от италианската столица е и носител на трофея от Лига на конференциите през сезон 2021/22, а с Челси е печелил и Шампионска лига година по-рано. 

Още: Рома иска да задържи Даниеле Де Роси

През настоящата кампания Рома се намира на пето място в класирането на Серия А с 51 точки, на 3 по-малко от четвъртата позиция, даваща право на участие в Шампионска лига, която се заема от Болоня. В европейските клубни турнири възпитаниците на Даниеле Де Роси се класираха за четвъртфиналите на Лига Европа, където ще се изправят срещу Милан в едно от дербитата в тази фаза на надпреварата. 

Още: Брайтън победи Рома, но разгромът на "Олимпико" се оказа решаващ (ВИДЕО)

Рома оцеля срещу Фиорентина с шедьовър в последната секунда (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички