Световните медии разединени около трансфера на Артуро Видал


Световните медии разединени около трансфера на Артуро Видал
Снимка: Getty Images/Guliver

2013 0

Сагата с Артуро Видал и мистериозно обявения преди месец негов трансфер в Арсенал продължава и днес. Въпреки че слухът за неговото преминаване при "Артилеристите" беше опроверган, световните издания продължават да спекулират около ситуацията.

Според "Daily Express" не само има споразумение на стойност 21 милиона паунда между клубовете, а самият Видал вече се е разбрал за личните си условия и ще бъде представен след края на Копа Америка".

Няколко английския издания споделиха подобна информация, докато "BBC" и "Sky Sports" се обединиха около тезата, че Арсенал няма интерес към чилийския национал и няма да го привлече през това лято.

В Италия пък са по-умерени, като Джанлука Ди Марцио (най-добрият източник за трансфери на Ботуша) е категоричен, че официална оферта на Арсенал за Видал няма. В същото време обаче няколко информации от Италия, включително от влиятелния агент Танкреди Палмиери, сочат, че разговорите между двете ръководства тепърва предстоят. "Sky Italia" също информира за предстоящи преговори между клубовете, но конкретна оферта все още няма.

Sportline.bg продължава да следи ситуацията около една от най-популярните трансферни саги през лято 2015.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички