Стефано Пиоли разкри думите на Златан Ибрахимович, които са му изкарали червения картон


Стефано Пиоли разкри думите на Златан Ибрахимович, които са му изкарали червения картон
Снимка: Getty Images/Guliver

1623 0

Старши-треньорът на Милан Стефано Пиоли е заявил след снощната победа на "росонерите" срещу Парма, че червеният картон на Златан Ибрахимович в мача не е бил предизвикан с нищо:

"Златан ми каза, че е дискутирал нещо със съдията известно време, но по никакъв начин не му е показал липса на неуважение и определено не го е обидил. Не съм говорил с Мареска, така че не знам каква е причината. Златан ми заяви, че последното, което му е казал, е било: "Значи не се интересуваш от това, което искам да кажа?" Аз не бях там, така че не знам какво е станало. Позитивното е, че моят тим успя да измъкне победата с голяма решителност." - коментира Пиоли след мача, а след това говори и за самото представяне на Милан в срещата:

"Харесва ми, когато моите играчи уважават и отразяват същите усещание, каквито има и треньорският щаб. Седмицата беше деликатна, защото знаехме, че срещу Сампдория не отговаряхме на стандартите на Милан. Затова днес трябваше да се представим добре. Парма са труден противник. В даден момент сами си усложнихме нещата, но най-важното беше да спечелим. Статистиката показва, че се представяме по-добре далеч от дома. Това е странно и проучваме причините, но мачовете доста си приличат, когато са при затворени врата. Искаме да върнем Милан обратно в Шампионската лига. Имаме голяма конкуренция в лицето на Ювентус, Аталанта, Наполи, Лацио и Рома, така че трябва да гледаме мач за мач и да продължаваме напред."

Всичко по-интересно за успеха на Милан като гост на Парма, можете да прочетете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички