Спалети отсече: Кулибали няма да си тръгва от Наполи


Спалети отсече: Кулибали няма да си тръгва от Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

1066 0

Наставникът на Наполи Лучано Спалети потвърди, че Калиду Кулибали няма да напусне тима от южна Италия, макар да е спряган за преминаване в Барселона и Челси.

30-годишният сенегалец играе осма година в отбора от Серия А, а през следващата кампания ще бъде последната по неговия договор. Агентът на Кулибали наскоро призна, че е възможно неговият клиент да напусне Неапол и да продължи кариерата си в друг отбор.

Въпреки това, Спалети отрече, че бранителят ще се раздели с Наполи: „Кулибали не е за продан. През този сезон го третирахме добре и смятам да сторим това и следващата кампания. Това е играч, който винаги може да ти помогне и да издигне отбора на друго ниво. Дава ти това, което искат. Искаме го при нас за още една година, така че няма да се разделим с него“, каза треньорът на партенопейците.

„Хората казват, че трябва да вземеш по-млад играч на тази позиция, но не можеш да купиш лидер, който да е играл при теб дълги години. Той живее с града и диша с хората тук, което пренася страстта му на терена. Калиду не е като другите поради много причини. Тези неща ще ги говорим отново в близките дни“.

Кулибали, който е оценяван на 35 милиона евро, записа 34 мача за Наполи във всички надпревари, в които вкара три гола и подаде за други три.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички