СНИМКА: Завръщането на "Предателя" - феновете на Юве са бесни


СНИМКА: Завръщането на "Предателя" - феновете на Юве са бесни
Снимка: Guliver/GettyImages

1457 0

Феновете на Ювентус изобщо не са доволни от сделката, която сключи клуба с Милан. "Старата госпожа" прати Гонсало Игуаин и Матия Калдара на "Сан Сиро", докато около 60 милиона евро и Леонардо Бонучи се насочиха към Торино.

Привържениците на италианския гранд са ядосани, че клубът подсилва един от големите съперници на тима, но са бесни на факта, че Леонардо Бонучи се завръща след начина, по който напусна "бианконерите". Той си тръгна след скандал с Масимилиано Алегри и пожела да премине точно в Милан. По време на сезона пък отбеляза гол срещу Ювентус и показа сериозна радост, което изобщо не се хареса на феновете.

В момента италианският национал кара медицинските си прегледи, а привържениците на тима не спират да го обиждат в социалните мрежи. Стигна се до там, че някои се опитаха да хакнат сайта на Ювентус, обявявайки завръщането на "Предателя". Ето и една от снимките, които се опитаха феновете да качат на сайта на Ювентус:

Бонучи настоя да си тръгне от Милан, след като се почувства предаден от ръководството на тима. Отборът се представи отчайващо, а защитникът иска да играе на най-високо ниво в края на своята кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички