Байерн обяви: 100 милиона евро за 33-годишен? Не, благодаря!


Байерн обяви: 100 милиона евро за 33-годишен? Не, благодаря!
Снимка: Guliver/GettyImages

5260 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге е категоричен, че баварският колос няма как да плати над 100 милиона евро за правата на 33-годишен футболист, независимо дали се казва Кристиано Роналдо, или е някой друг.

“Кристиано? Байерн не би платил толкова пари за играч на 33 години”, заяви той в интервю за мюнхенския вестник TZ. Все пак Румениге поясни, че Роналдо е фантастичен футболист, а от икономическа гледна точка траснферът е добър както за Ювентус, така и  за Серия А.

"Той е футболист, който е постигнал всичко с Реал Мадрид в последните години. Пет години е бил най-добрият в света. Маркетингът също е изиграл важна роля при този трансфер.

Изненадах се, че Андреа Аниели реши да се впусне в тази операция. В Италия получи голямо одобрение. От гледна точка на Ювентус сделката има смисъл. Италианският футбол беше загубил доста в последно време. С този голям трансфер италианците очакват отново да привлекат вниманието на световния футбол", изрази своето мнение Румениге. Какво каза за Левандовски - четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички