Слухове в Ювентус: Кристиано Роналдо напуска клуба след края на сезона


Слухове в Ювентус: Кристиано Роналдо напуска клуба след края на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

4696 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо може да напусне клуба след края на сезона, твърди журналистът Пиетро Балцано в Туитър. Известният спортен журналист, който има над 20 хиляди последователи в социалната мрежа, обяви, че различни източници са го информирали, че е възможно Роналдо да се раздели с клуба, но засега това са единствено слухове.

"Засега това може да се отнесе към раздела "слухове", но информация по тази тема постъпва при мен от различни източници и това ме заставя да й обърна внимание. След края на сезона пътищата на Роналдо и Ювентус може да се разделят. Това е, което ми съобщиха. Повтарям, засега това са слухове. Ще видим", написа Балцано.

През настоящия сезон Роналдо вкара 21 гола и асистира за три в 22 мача от Серия А. В останалите турнири (Шампионска лига, Купа на Италия, Суперкупа на Италия) 35-годишният португалец записа в актива си 4 гола и една асистенция в 10 срещи. Носителят на пет златни топки дойде в Торино през лятото на 2018-а от Реал Мадрид срещу 100 млн. евро.

Наскоро президентът на Пари Сен Жермен засипа с похвали Роналдо, което бе прието от мнозина като сигнал, че френският шампион готви оферта за португалеца (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички