След наказанието от УЕФА: Санкционираха Моуриньо и за Серия А


След наказанието от УЕФА: Санкционираха Моуриньо и за Серия А
Снимка: Getty Images

1482 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе наказан за 10 дни от Италианската футболна асоциация за това, че след мача с Монца е взел микрофона и е отправил критики към съдията на двубоя Даниеле Кифи. Португалският специалист ще пропусне старта на "вълците" в Серия А, като и трябва да плати глоба от 50 000 евро.

За Кифи след равенството с Монца (1:1) треньорът заяви, че е "най-лошият съдия, който е срещал през цялата си кариера". "Не съм глупав, знаете. Отидох на мача с микрофон. Записах всичко. От момента, в който напуснах съблекалнята, до този, в който се върнах. Аз защитавах себе си", каза португалецът тогава.

"Спрях да говоря 20-30 минути преди края на мача, защото знаех, че той ще ми даде червен картон за каквото и да било. Не му дадох възможност", допълни португалецът.

"Той е ужасен, той няма човешко отношение към никого, няма емпатия, той показва червен картон на играч заради това, че се подхлъзва, защото е изтощен в 96-ата минута", обвини известният наставник.

Това е второто наказание за Жозе Моуриньо в рамките на една седмица, след като от УЕФА го наказа след финала на Лига Европа - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички