Слаб Милан измъкна точката срещу 10 от Сампдория


Слаб Милан измъкна точката срещу 10 от Сампдория
Снимка: Mattia Ozbot/Soccrates/Getty Images

1947 0

Милан направи поредна грешна стъпка в италианската Серия А. Възпитаниците на Стефано Пиоли завършиха наравно 1:1 като домакини в двубоя със Сампдория в мач от 29-тия кръг на първенството.

Тимът на "мореплавателите" натисна през първата част и Маноло Габиадини и Антонио Кандева създадоха няколко добри положения за гостуващия тим. Момчетата на Клаудио Раниери продължиха в същия дух през втората част и в 57-ата минута Фабио Куалярела се възползва от грешка в защитата и откри резултата.

Две минути по-късно обаче Адриен Силва получи втори жълт и съответно червен картон, което остави Сампдория с 10 души. "Росонерите" нямаха точен удар във вратата на съперника чак до 87-ата минута, когато появилият се като резерва Йенс-Петер Хауге изравни за домакините. В добавеното време на двубоя Франк Кесие нацели гредата.

Така Милан е втори в класирането с актив от 60 точки, но и с два мача по-малко от лидера Интер, който има 65. Сампдория се намира едва на 10-та позиция, като има актив от 36 спечелени пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички