Милан остъпва пред изискванията на Донарума


Милан остъпва пред изискванията на Донарума
Снимка: Getty Images/Guliver

1162 0

Милан ще опита да удовлетвори финансовите изисквания на Джанлуиджи Донарума, съобщава Gazzetta dello Sport. Договорът на стража на италианския национален отбор изтича през лятото, като домомента Донарума е отказал две оферти за ново споразумение. Според информацията последното предложение към вратаря е било на стойност 7 милиона евро на сезон + 1 милион под формата на бонус.

Агентът на 22-годишния футболист Мино Райола обаче е настоял за заплата на клиента си от 12 милиона евро годишно. Ръководството на "росонерите" ще опита да предложи по-близка до исканата сума, защото рискува да изпусне юношата си без пари.

В момента Донарума получава 6 милиона евро на сезон в Милан, а интерес към него има от Ювентус, Челси, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. В случай че преговорите се провалят, за заместници на национала се спрягат Пиерлуджи Голини от Аталанта и Хуан Мусо от Удинезе.

Повече за ситуацията около Донарума прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички