Синиша: Милан отмъщава за резултатите от първия полусезон


Синиша: Милан отмъщава за резултатите от първия полусезон

1185 0

Треньорът на Милан Синиша Михайлович назова убедителната победа на своя тим над градския съперник Интер "най-щастливото събитие в моята кариера".

"Без съмнение, това е най-голямата радост, която съм изпитвал от началото на треньорската си кариера. Да спечелиш дербито и да запазиш вратата си суха - това е страхотно, такива мачове остават в историята.

"Направихме страхотна серия, побеждавайки Фиорентина, Лацио и завършвайки наравно с Рома, въпреки че заслужавахме победа в този мач. Вече казах, че втората половина от сезона ще стане за нас отмъщение за резултатите от първата половина и досега всичко върви добре.

Мисля, че победихме, защото се възползвахме на максимум от нашите моменти, въпреки че можехме да вкараме още. На почивката предупредих момчетата да не мислят да пазят преднината си, а да играят, все едно резултатът е 0:0.

Знаехме, че колкото по-малко време остава, толкова по-раздразнителни ще стават Интер и ние ще имаме още повече свободни пространства за атака. Пoказахме хладнокръвие, каквото още не бяхме показвали през този сезон", коментира доволният наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички