Ще има ли спирка някога? Резервите на Интер удариха Болоня за 13-та поредна (ВИДЕО)


Ще има ли спирка някога? Резервите на Интер удариха Болоня за 13-та поредна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

601 0

Интер Милано продължава наказателната си акция през сезон 2023/2024. "Нерадзурите" победиха Болоня с 1:0 като гост и вече наредиха 13 поредни победи във всички турнири. Мачовете без загуба пък стигат умопомрачителната цифра 31. За последен и единствен път през кампанията, Интер регистрира поражение на 27 септември от Сасуоло с 1:2.

"Можем и без Лаутаро!"

С оглед на изключително важния мач-реванш с Атлетико Мадрид от Шампионската лига след няколко дни, Симоне Индзаги бе подбрал почти изцяло резервен състав за срещата с Болоня. Лаутаро Мартинес така и не се появи в игра.

Още: След силните изяви: Интер умува за нов договор на Алексис Санчес

Ян Бисек се разписа за 0:1

Вратарят на домакините - Лукаш Скорупски, имаше много работа през първата част. Той трябваше да отразява опасни удари на Санчес, Дармиан, Барела и Карлос Аугусто. Скорупски обаче нямаше какво да направи в 37-та минута, когато Бастони центрира феноменално на втора греда и включилият се в атака Ян Бисек с глава се разписа за 0:1. 

През втората част Интер се прибра в собствената половина и темпото значително спадна. Болоня имаше добра възможност в 78-та минута, но Ян Зомер спаси изстрела на Зиркзее. 

Излишно е да казваме, че Интер води с огромна преднина на върха в Серия А и вече предвкусва титлата. "Нерадзурите" вече имат 75 точки - цели 18 повече от втория Ювентус, който все пак е и с мач по-малко. Болоня пък остава високолетящ и продължава да е четвърти, с 51 пункта и с реални възможности за класиране в групите на Шампионската лига през идния сезон.

Още: С голове на бъдеща и на залязваща звезда: Интер посяга към титлата (ВИДЕО)

Интер потроши Аталанта и вече докосва титлата (ВИДЕО)

Звезда на Интер може да наследи легендата Лука Модрич в Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички