Шчесни защити Роналдо


Шчесни защити Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3498 0

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни е защитил Кристиано Роналдо след реакцията на португалеца при смяната си в дербито с Милан в неделя. Полякът заяви, че е нормално играч от неговия калибър да бъде недоволен, когато е изваждан от игра.

34-годишният португалец беше заменен от Пауло Дибала в началото на второто полувреме на неделния сблъсък. Решението за смяната накара бившия голмайстор на Реал Мадрид да влезе директно в тунела на стадиона и да си тръгне от „Алианц Стейдиъм“ преди последния съдийски сигнал на двубоя. В крайна сметка Дибала, който влезе на негово място, отбеляза победния гол в мача след солова акция. Роналдо бе изваден от игра и няколко дни по-рано, когато напусна терена в заключителните минути на срещата с Локомотив Москва.

„Нормално е шампион като него да се ядоса всеки път, щом напуска терена. Той ще се завърне в по-добра физическа форма и ще направи разликата в решаващата част от сезона, както винаги го е правил. В последните седмици той не тренира на пълни обороти, но след паузата за мачовете на националните отбори, ще бъде по-различно“ каза Войчех Шчесни. А ето как решиха да процедират от Ювентус след действията на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички