Сасуоло и Берарди пак се присмяха на Милан


Сасуоло и Берарди пак се присмяха на Милан
Снимка: Getty images/Gulliver

1706 0

Доменико Берарди вкара хеттрик за Сасуоло при успеха над завършилия мача с 9 души отбор на Милан, но и двата отбора остават в средата на таблицата на Серия А два кръга преди края.

Вратарят на Милан Диего Лопес не успя да спаси първото попадение, след като топката мина под плонжа му за първия гол на Берарди в 13-ата минута. Берарди добави ново попадение в 31-ата, но само две минути по-късно Джакомо Бонавентура завърши резултатно контраатака на гостите и намали.

Бразилецът Алекс изравни 6 минути след началото на второто полувреме с глава, но Бонавентура беше отстранен за два жълти картона само две минути след това. 14 минути преди последния съдийски сигнал Берарди отново вкара и затвърди традицията, че Милан е удобен противник за него.

През януари 2014-а година при успеха на Сасуоло с 4:3 той вкара и четирите попадения. С днешния хеттрик активът му нарастна до 12 гола. Освен това футболистът се превърна и в първия, отбелязвал два хеттрика във вратата на Милан.

А в добавеното време на мача червен картон получи и Сусо от гостите. След този резултат миланистите са на 10-о място, а Сасуоло е 12-и съответно с 46 и 43 точки. Ювентус, който вече отпразнува четвъртата си поредна титла, се наложи с 2:1 над Интер и има 83 точки на върха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички