Санчес сподели кой съотборник от Юнайтед го е убедил да премине в Интер


Санчес сподели кой съотборник от Юнайтед го е убедил да премине в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

4927 0

Алексис Санчес изкара не особено успешен период в Манчестър Юнайтед, където премина със статута на звезда от Арсенал. Чилиецът, в продължение на два сезона, така и не успя да разкрие потенциала си при "червените дяволи", като за сметка на това взимаше космическа заплата. В крайна сметка двете страни се разбраха да прекратят временно взаймоотношенията си, а Санчес премина в Интер под наем. Сега става ясно кой е бил ключовата фигура, която е убедила 30-годишният футболист да избере "нерадзурите" - а именно бившият му съотборник в Юнайтед - Ромелу Лукаку.

"Радвам се, че се завърнах в италианския футбол. Искам да правя най-доброто за себе си, за отбора и за феновете на Интер. Можем да говорим за шампионата. Тук съм да спечеля нещо. Групата ни е млада и същевременно силна. Треньорът иска да печели и вдъхва увереност на играчите. Лукаку е щастлив тук. Той ме убеди да дойда в Интер" - сподели Санчес.

Алексис има на сметката си 45 мача за гранда от Манчестър, като в тях е съумял да се разпише само 5 пъти. Междувременно, съвсем скоро той разкри дали е съжалявал за избора си да напусне Арсенал и да премине в Юнайтед. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички