Санчес: Не знам защо не играех в Юнайтед, но не съжалявам, че напуснах Арсенал


Санчес: Не знам защо не играех в Юнайтед, но не съжалявам, че напуснах Арсенал
Снимка: Getty Images/Gulliver

3031 0

Нападателят на Интер Алексис Санчес заяви, че не съжалява, че е преминал в Манчестър Юнайтед в началото на 2018-та година, въпреки че престоят му при "червените дяволи" бе неуспешен. В края на миналата седмица чилийският национал премина под наем при "нерадзурите", където отново ще си партнира с Ромелу Лукаку.

"Много съм щастлив, че отидох в Манчестър Юнайтед. Това е най-успешният клуб в Англия. Когато отидох в Арсенал бе фантастично и бях щастлив там, но в онзи момент Юнайтед ставаха по-силни и купуваха играчи, за да спечелят нещо. Исках да се присъединя към тях и да спечеля всичко. Не съжалявам, че го направих", коментира Санчес пред Би Би Си.

"Бях щастлив в Манчестър Юнайтед, но винаги съм казвал, че за мен най-важното е да играя. Ако ми се даде шанс да играя, ще дам най-доброто от себе си. Понякога играех 60 минути, а в следващия мач изобщо не играех и не знам защо беше така", допълни чилиецът.

Междувременно Ромелу Лукаку стана жертва на расизъм от страна на феновете на Каляри, които го оглушиха с маймунски звуци (видео и подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички