Основен играч преподписа с Ювентус


Основен играч преподписа с Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1192 0

Бранителят на Ювентус Леонардо Бонучи поднови договора си с Ювентус. 32-годишният защитник сложи подписа си върху контракт, според който той ще бъде собственост на „старата госпожа“ до 2024г.

Бонучи пристигна в Ювентус през 2010-та година от тима на Бари и бързо се наложи като основен избор в центъра на отбраната на „бианконерите“. С идването на Антонио Конте италианецът заформи изключително стабилна тройка в отбрана заедно със сънародниците си Джорджо Киелини и Андреа Бардзали. Леонардо Бонучи продължи да бъде част от Ювентус и при Масимилиано Алегри до лятото на 2017г., когато изненадващо реши да премине в Милан. След разочароващ сезон с червено-черната фланелка обаче опитният бранител се завърна в Торино, след като се помири с феновете и ръководството на клуба.

През настоящия сезон Бонучи е неизменен титуляр в центъра на отбраната на „старата госпожа“, като след контузията на капитана Джорджо Киелини заформи партньорство с младия Матайс Де Лихт. До момента през кампанията Лео Бонучи е изиграл 16 мача и е отбелязал 1 гол. А ето кога се очаква да се върне в игра титулярният му партньор в защитата на Юве.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички