Роналдо дал на Ювентус списък с шестима играчи, които могат да подсилят тима


Роналдо дал на Ювентус списък с шестима играчи, които могат да подсилят тима
Снимка: Getty Images/Guliver

6174 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо взима отношение и по трансферните въпроси в своя клуб. Според "Mirror", който се позовава на "Corriere dello Sport", португалецът е обсъдил с ръководството плановете за летни трансфери на клуба. Той е назовал имената на шестима футболисти, които смята, че могат да подсилят клуба в паузата.

Както е известно, голямата и неизпълнена цел на гранда от Торино е да спечели Шампионска лига. Роналдо смята, че с шестимата посочени от него целта ще бъде най-сетне изпълнена. На първо място в списъка е сънародникът на Роналдо Жоао Феликс от Бенфика.

Нататък следват двама бивши съотборници на суперзвездата в Реал Мадрид - защитникът Рафаел Варан и халфът Иско. Списъкът се допълва от бранителя на Рома Костас Манолас, халфа на Олимпик Лион Тангай Н'Домбеле и нападателят на Фиорентина Федерико Киеза. Освен с ръководството, Роналдо е обсъдил евентуалните попълнения и с треньора си Масимилиано Алегри, пише в материала.

Една от големите цели на "Старата госпожа" според слуховете липсва в този списък. Вижте за кой футболист става дума в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички