Роналдо: Нямам намерение да спирам


Роналдо: Нямам намерение да спирам
Снимка: Getty Images/Gulliver

1383 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо коментира бъдещето си в отбора пред „Скай Спортс“. Португалската звезда записа своя мач номер 1000 в професионалния футбол през изминалата седмица, като същевременно с това изравни рекорда за поредни отбелязани голове в Серия А, като вкара в 11-ти пореден мач срещу СПАЛ.

„Това беше добро постижение“, каза Роналдо. „Хиляда изиграни срещи показват моята отдаденост, постоянство и талант. Не е лесно да запишеш 1000 срещи на 35 години. Много съм щастлив. Приятно е, но се надявам да запиша още 1000. Това е добра цифра, но най-важното за мен е да печеля и да бъда на върха в класирането“, каза португалецът.

През изминалата седмица собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм заяви, че ще се радва, ако неговият клуб привлече в редиците си някой измежду Меси и Роналдо. В същото време обаче Роналдо има договор с Ювентус до 2022-ра година и смята да го изпълни докрай. „Щастлив съм. Аз съм в най-добрия клуб в Италия, играя с най-добрите играчи. Щастлив съм, че спечелихме трофеи миналата година и се надявам да спечелим още през тази. Надявам се Ювентус да отбелязва голове и ще направя всичко възможно да помогна в това начинание“, добави Роналдо.

А ето в какъв инцидент бе замесен Роналдо през тази седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички