Де Лихт: Нормално е да ме критикуват, но ще ставам по-добър


Де Лихт: Нормално е да ме критикуват, но ще ставам по-добър
Снимка: Getty Images/Guliver

1038 0

Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт заяви, че критиките към неговото представяне са основателни, но ще продължава да работи, за да се подобрява. Нидерландският национал премина в италианския гранд през лятото, но все още изпитва трудности с адаптацията в клуба и в Серия А.

Де Лихт започна сезона като титуляр, преди да загуби мястото си срещу Мерих Демирал. Последният обаче се контузи тежко и бившата звезда на Аякс отново получи доверието на Маурицио Сари. През този сезон бранителят има 20 мача във всички турнири за "бианконерите" и 1 гол.

"Нормално е да получавам критики от феновете. Ако бях на тяхно място, щях да съм ядосан за подобни грешки. Това обаче не е моя грижа. Аз трябва да съм концентриран върху това да се подобрявам и представям на високо ниво с всеки изминал мач. Доволен съм от първите си шест месеца в клуба и съм убеден, че ще ставам все по-добър и по-добър", коментира Де Лихт. Междувременно, се появиха слухове, че той може да се върне в Аякс. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички