В Италия: Роналдо е ядосан и самотен, предал се е, доближава се до изхода от Ювентус


В Италия: Роналдо е ядосан и самотен, предал се е, доближава се до изхода от Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2532 0

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо не се наслаждава на най-добрия сезон в кариерата си, като това в още по-голяма степен важи и за клубния му Ювентус. 36-годишният португалец има 25 гола в 29 мача от Серия А и 4 попадения от 6 двубоя в Шампионска лига, но Юве може да спечели единствено Купата на Италия през тази кампания.

Престижното италианско издание "Газета дело Спорт" посвети материал на Роналдо и Ювентус, в който отбелязва, че поведението на Кристиано се е променило напоследък и той е съвсем различен в сравнение с това, което беше, когато отиде в Италия.

Твърди се, че не опитва да повдига духа на своите съотборници на терена, както правеше преди. Освен това изглежда сякаш вече не се наслаждава изобщо на футбола. "Той е нервен, избухлив и раздразнителен, а освен всичко друго е и много дистанциран от съотборниците си" - сподели изданието.

"Изглежда сякаш той се е предал и не си дава битка. Изглеждаше много различен срещу Фиорентина, което е тревожен знак. Роналдо вече не опитва да крие своите чувства. Той е изолиран на терена. Изглежда сякаш се доближава все повече до това да напусне Ювентус. Винаги е било малко или много така, но след последната елиминация от Шампионска лига нещата станаха дори още по-зле" - пише още "Газета дело Спорт".

Настроението на Роналдо допринася и за представянето му на терена, тъй като в момента е цели 3 поредни мача без гол за "бианконерите". Това е най-дългата му голова суша в Ювентус, откакто получи контузия в първия си сезон в Италия. Последното му попадение дойде срещу Наполи на 7 април.

Колкото до Ювентус, който спечели последните 9 титли в Серия А, отборът е на четвърто място и е стигнал до това да се бори за топ 4 и да си осигури място в Шампионска лига и през следващата кампания. Неслучайно Масимилиано Алегри е все по-близо до завръщане в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички