Роналдо е дал "тежката" си дума за трансфера на Лукаку


Роналдо е дал "тежката" си дума за трансфера на Лукаку
Снимка: Getty Images/Guliver

16398 0

Португалската мегазвезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, винаги е имал влияние не само на терена, но и извън него върху клубовете, в които се е състезавал. Такъв е случаят и в Ювентус, въпреки че е в италианския тим само от година.

Шефовете на "бианконерите" лично са се допитали до CR7 относно евентуалното привличане на Ромелу Лукаку, а отговорът на петкратния носител на "Златната топка" е бил положителен - идеята е била одобрена, докладва Mirror. Антонио Конте също желаеше да привлече белгиеца в Интер, като дори бе много близо, но неразбирателство позволи на "старата госпожа" да излезе на преден план и сега най-вероятната дестинация за Лукаку ще бъде Торино.

От Ювентус са готови да се разделят с Пауло Дибала, за да получат белгийския нападател. От Манчестър Юнайтед, пък, биха били повече от доволни на такава сделки. От една страна ще получат техничен и отличен играч, а от друга ще се разделят с футболист, който и без това е нежелан. Агентът на Дибала вече дори е в Англия, за да бъде постигнато съгласие. Повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички