Рома спечели доиграването срещу Удинезе с гол отвъд добавеното време (ВИДЕО)


Рома спечели доиграването срещу Удинезе с гол отвъд добавеното време (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

804 0

Рома спечели с 2:1 доиграването на прекратената си визита на Удинезе от 32-ия кръг на Серия А. Отборите премериха сили преди 11 дни, но тогава двубоят бе прекъснат заради тежък инцидент на терена. 

Днес срещата бе подновена от 72-ата минута точно в 21:00 часа българско време. "Вълците" бяха по-настоятелни, но с голям късмет стигнаха до победното попадение. 

То бе дело на Браян Кристанте секунди след изтичането на четириминутното добавено време. Полузащитникът се възползва от добро центриране на Дибала и вгорчи дебюта на Фабио Канаваро като треньор на Удинезе в елитния италианския футбол. 

За първи път от 2011 г. насам се доиграва двубой от Серия А. Тогава отново случаят беше с участието на Рома, но съперникът бе Болоня. "Вълците" се наложиха с гол на Де Роси тогава. Припомняме ви, че сега срещата беше 1:1 до заключителните секунди след голове на Перейра (23') и Лукаку (64'). 

Рома се наложи с късен гол

Това беше четвърта загуба за Удинезе в последните шест срещи на отбора. Канаваро сега ще се бори с всички сили за спасяването на тима, който е с равни точки на изпадащия Фрозиноне (28 т.), но по добри показатели към този момент. 

Още: Рома или Челси? Ромелу Лукаку взе решение за бъдещето си

Болоня наказа Рома в директен мач за Шампионска лига

Без фамозни обрати, но с драма с дузпи за финал - ето полуфиналите в Лига Европа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички