Рома с грандиозна издънка преди мача с Реал Мадрид


Рома с грандиозна издънка преди мача с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

766 0

Рома допусна сериозна издънка в четвърти кръг на Серия А, завършвайки 2:2 с Киево у дома. "Вълците" от Рим изпуснаха преднина от 2 гола и съвсем занижиха самочувствието си преди гостуването на Реал Мадрид в Шампионска лига през седмицата.

Тимът на Еузебио Ди Франческо откри резултата в 10-ата минута, след като Флоренци даде страхотен извеждащ пас на Ел Шаарауи. Нападателят успя с едно докосване да превземе вратата на Сорентино.

В 30' Рома поведе с 2:0, когато Флоренци даде добър пас и на Един Джеко в наказателното поле. Босненецът овладя и подаде на Кристанте, който, останал очи в очи с вратаря, не сгреши. До почивката Ел Шаарауи можеше да направи резултата класически, но Сорентино се отчете с майсторско спасяване.

Киево обаче направи успешно второ полувреме и успя да върне един гол пасив в 52'. Попадението бе на Валтер Бирса, който се разписа след хубав изстрел от дистанция. "Летящите магаренца" изравниха в 83', когато Лерис центрира в наказателното поле на Рома, Жезус не успя да изчисти и Коларов едва не си вкара автогол. В ситуацията Олсен успя да спаси, но избитата топка попадна у Мариуш Степински, който се разписа от близо.

В оставащото време Сорентино се отчете с ново чудесно спасяване, а Рома натисна в търсене на победен гол. В 90' Джеко нацели напречната греда, но толкова.

В класирането Рома е седми с 5 точки от 4 мача, а Киево е последен с 1 точка. От актива на тима бяха отнети 3 точки заради финансови измами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички