Рома с драматична победа в Генуа, Тоти отново герой за „вълците”


Рома с драматична победа в Генуа, Тоти отново герой за „вълците”

1031 0

Отборът на Рома продължава борбата си за второто място в крайното класиране на Серия А. В предпоследния мач от 36-ия кръг „римските вълци” победиха изключително драматично като гост състава на Дженоа с 3:2.

Мохамед Салах даде преднина на Рома още в 6-ата минута, но с попадения на Панайотис Тасхидис и Леонардо Паволети в 13-ата и 65-ата минута домакините стигнаха до пълен обрат.

В 69-ата минута в игра за римляните се появи живата легенда на клуба Франческо Тоти, което за пореден път се оказа решаващо. След само 8 минути на терена капитанът на „вълците” възстанови равенството с бомбен шут от пряк свободен удар, отсъден за нарушение именно срещу него.

Гостите продължиха да натискат в търсене на победно попадение и то дойде три минути преди последния съдийски сигнал. В негов автор се превърна Стефан Ел Шаарауи, който се разписа след асистенция на Един Джеко.

Така със спечелените три точки Рома остава на третата позиция с актив от 74 точки, на 2 от втория Наполи, който победи като домакин с 2:1 Аталанта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички