Рома изнудва жестоко Франческо Тоти


Рома изнудва жестоко Франческо Тоти

2835 0

Франческо Тоти се отдалечава от клуба на сърцето си Рома, след като легендата на клуба не може да се разбере за новия си договор със собственика Джеймс Палота.

Бившият италиански национал иска да играе поне още един сезон с екипа на "вълците", като желанието на ръководството е подобно, но американецът изнудва Тоти за новия договор.

Според информация в италианските медии, Тоти иска заплата от 3 милиона евро и да запази част от имиджовите си права, които през цялата му кариера са основен приход. Те обаче се държат почти на 100% от клуба.

Милан иска супер наставник да поеме тима

Палота иска да задържи правата от реклами на Тоти, а в същото време му предлага едва 1 милиона евро заплата, въпреки че головете на легендарния №10 пратиха Рома в зона "Шампионска лига".

Борбата за имиджовите права също е сериозна, след като Тоти отказа куп оферти от Реал Мадрид, Барселона и други клубове, които му предлагаха двойно и дори тройно на това, което е получавал през годините в Рим. Той иска да си запази имиджовите права - перо от новия му договор, с което Палота изобщо не е съгласен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички