Рома отряза Манчестър Юнайтед за Наинголан


Рома отряза Манчестър Юнайтед за Наинголан
Снимка: Getty Images/Gulliver

1207 0

Днес ръководството на италианския Рома разкри чрез своя спортен директор Мончи, че няма никакво намерение да се разделя с Раджа Наинголан през лятото. Белгиецът е силно желан от Манчестър Юнайтед.

През последния сезон халфът бе преместен в по-предни позиции, където очевидно се чувстваше идеално, като отбеляза 14 гола и добави 7 асистенции в най-силния си сезон в Рим. Играчът е силно желан от Жозе Моуриньо на "Олд Трафорд", като от клуба бяха готови да заплатят 40 милиона евро за трансфера.

След като Мохамес Салах и Леандро Паредес напуснаха "Стадио Олимпико", а Антонио Рюдигер е почти сигурно ново попълнение за Челис, Мончи обяви, че тимът няма да се раздели с повече ключови играчи през лятото.

"Наинголан остава в Рома, бъдете сигурни за това. Времето за продажба на важни играчи приключи. Сега целта пред нас е да създадем още по-силен отбор", сподели спортният директор на "вълците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички