Рома отново се върна към победите, а младок смълча феновете в стил "Роналдо" (ВИДЕО)


Рома отново се върна към победите, а младок смълча феновете в стил "Роналдо" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

573 0

Рома победи с категоричното 3:0 отбора на Фрозиноне в сблъсък от 25-ия кръг на Серия А. Попаденията за "вълците" отбелязаха Диий Хаусен в 38', Азмун в 71' и Парадес от дузпа в 81'.

Отборът на Даниеле Де Роси е 6-и с 41 точки, а Фрозиноне е 15-и с 23 пункта. Домакините може да отстъпват в резултата, както и в притежанието на топката, но имаха своите шансове в сблъсъка. Точните удари са 7:5 в полза на Фрозиноне, но Рома бе далеч по-ефективен в предни позиции.

Отборът на Даниеле Де Роси има само 1 загуба в последните 5 мача и тя дойде срещу Интер миналия кръг, като в следващия кръг гостува на Торино.

18-годишният Дийн Хаусен даде аванс за "римските вълци" с гол в 38-ата минута, като отпразнува със запазената марка на Кристиано Роналдо. Той вкара страхотен гол като пое топката в центъра на терена и след като достигна дъгата на наказателното поле, нанесе невероятен удар, с който откри резултата. Асистенцията беше на Джанлука Манчини, а младокът смълча домакинските фенове, които го освиркваха по време на мача.

Припомняме, че миналия месец защитникът предпочете да бъде преостъпен от Ювентус в Рома и пренебрегна споразумението на неговия клуб с Фрозиноне.Сердар Азмун покачи на 2:0 в 71-ата. А крайното 3:0 оформи аржентинецът Леандро Паредес в 81-ата след точно изпълнена дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички