Рабио намекна кой ще е новият му отбор


Рабио намекна кой ще е новият му отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

3618 0

Адриен Рабио намекна, че може да премине в италианския шампион Ювентус през това лято. В момента французинът е на почивка в Италия със семейството си и сподели пред Tuttosport, че харесва много страната. Рабио все още не знае кой ще бъде следващият му отбор, но призна, че има интерес от много клубове, включително от Ювентус.

„Италия е страхотна. Тук много ми харесва. Все още не знам къде ще играя, но съм поласкан, че ме свързват с Ювентус. Това е велик клуб и всеки добър футболист би искал да играе там. Имахме разговори, но сега съм на ваканция и после ще взема решение", заяви 24-годишният полузащитник.

Както е известно, неговият договор с Пари Сен Жермен изтича в края на месеца и той става свободен агент. През последните месеци редица европейски грандове проявяваха интерес към услугите му, като Барселона бе основният фаворит.

Междувременно се появи информация, че Погба е готов да се завърне в Юве, но има един голям проблем пред него. Какъв е той може да прочетете този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички