Първо преподписа с Наполи, а сега поглежда към Челси - Осимен със загадъчен отговор (СНИМКА)


Първо преподписа с Наполи, а сега поглежда към Челси - Осимен със загадъчен отговор (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2209 0

Феновете на Челси са изключително развълнувани за бъдещето след отговор на звездата на Наполи - Виктор Осимен, в социалните мрежи на привърженик, който го призовава да се присъедини.

Нападателят на италианския тим е силно свързван с преминаване към "сините" през последните месеци на фона на сензационната му форма в Италия. Спекулациите обаче бяха временно прекратени, след като преди по-малко от 10 дни поднови договора си с Наполи и вече е до 2026 година, като бе спомената освобождаваща клауза от 112 млн. паунда.

В Наполи едва ли ще са много доволни от тази реакция

Виктор Осимен дава смесени сигнали към Челси

Нападателят вкара 26 гола по пътя към титлата в Серия А през миналия сезон, с още пет в Шампионска лига. Той вече отбеляза осем пъти през настоящата кампания и Наполи прави всичко възможно, за да го задържи.

Въпреки че обвърза бъдещето си с клуба, Осимен даде повод за оптимизъм на феновете на Челси след отговор, който изпрати в социалните медии. 

Един привърженик му пожела честит рожден ден в ранните часове на петък сутринта със стара снимка на нападателя с фланелка на Челси. "Моля те, ела и спаси Челси скоро", написа той, а Осимен отговори с две сърца и молещо се емоджи. Нападателят дори бе свързван и с трансфер в Реал Мадрид, но изглежда малко вероятно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички