Пълна лудост в Интер: Антонио Конте вече не е треньор на шампионите


Пълна лудост в Интер: Антонио Конте вече не е треньор на шампионите
Снимка: Getty Images

2647 0

Пълна лудост цари в шампиона на Италия Интер. В течение на днешния ден първо се появиха информации, че Антонио Конте ще си тръгне от Милано, а след това и че вече е получил оферта от английския Тотнъм. 

Новината за окончателната раздяла между Конте и Интер бе обявена официално с публикация в социалните мрежи, а от клуба написаха:

"Целият клуб благодари на Конте на невероятната работа, която свърши, която кулминира в спечелването на титлата в Италия. Той ще остане завинаги в историята на клуба"

Малко по-рано днес известният спортен журналист Фабрицио Романо хвърли истинска бомба и написа, че треньорът вече се е разбрал с шефовете на Интер и всичко между двете страни е договорено - Антонио Конте се разделя с "нерадзурите" незабавно.

Романо допълни, че италианският клуб се е съгласил да изплати на специалиста на секундата 7 милиона евро и той се е съгласил, въпреки че в договора му, който е бил до месец юни 2022 година, е било записано, че трябва да получи 13 милиона евро.

Антонио Конте ще напусне Интер след само две години начело на тима. През 2020г. той загуби финала в турнира Лига Европа от Севиля, но през сезон 2020/21 отборът изглеждаше много по-добре и успя да детронира Ювентус от трона в италианската Серия А. Фабрицио Романо допълва, че сега клубът от Милано ще търси нов старши треньор, а Симоне Индзаги и Масимилиано Алегри са сред потенциалните кандидати за поста!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички