Предложение: В Италия ваксинират всички играчи срещу Covid-19


Предложение: В Италия ваксинират всички играчи срещу Covid-19
Снимка: Getty Images/Guliver

1236 0

Медицинската комисия към Италианската футболна федерация обмисля варианта всички професионални играчи в страната да бъдат ваксинирани срещу коронавирус.

В последните дни в Италия се споделя мнението, че футболистите трябва да бъдат задължително ваксинирани срещу COVID-19, като то бе подкрепено и от Асоциацията на играчите.

"Ваксинирането на всички професионални играчи в Италия е възможност, която трябва да бъде обсъдена. След като това е въпрос с обществено значение ще е безсмислено да бъдат ваксинирани едни, а други не. Съгласен съм с президента на Лигата Франческо Гирели, който е на мнение, че всички футболисти трябва задължително да бъдат ваксинирани.

Като се има предвид през какво минахме последните 10 месеца - просто няма алтернатива. Все още не сме дискутирали този въпрос с медицинската комисия, но смятам, че е добра идея играчите да бъдат ваксинирани", заяви Франческо Браконаро, който е член на комисията. А какво разказа Златан Ибрахимович за коронавируса и как е преминал през него - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички