Златан за коронавируса: Започнах да говоря с къщата и да кръщавам стените


Златан за коронавируса: Започнах да говоря с къщата и да кръщавам стените
Снимка: Getty Images/Guliver

2220 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разказа повече за срещата си с коронавируса. Шведската звезда се зарази с новия вирус през септември, но премина без него без сериозни последици.

"Когато се разболях от коронавирус, първоначално бях доста спокоен. Чувствах се буквално заинтригуван, исках да разбера какво е това. Този вирус удари целия свят, това е огромна трагедия, и сега дойде при мен. Седях вкъщи и чаках, казвайки си: "Да видим какво ще се случи". Имах главоболие. Не толкова ужасна, но дразнеща. Доста сложно нещо е, малко загубих вкуса си", разказа футболната звезда.

"Седях си вкъщи през цялото време раздразнен, защото не можех да изляза навън или да направя добра тренировка. За мен е ужасно да си седя вкъщи в бездействие. По някое време започнах да разговарям с къщата и да давам имена на стените. В това състояние вие се концентрирате само върху коронавируса и започвате да си приписвате всички възможни проблеми, дори тези, които нямате. Това е ужасен вирус, с него не може да се спори", допълни Ибрахимович. А ето как смело той посрещна болестта в началото. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички