Жозе Моуриньо се договори и каза "да" на новия си отбор - няма изненада в лигата


Жозе Моуриньо се договори и каза "да" на новия си отбор - няма изненада в лигата
Снимка: Getty Images

59060 0

След раздялата на Жозе Моуриньо с Рома изглеждаше почти сигурно, че мениджърът ще поеме към Саудитска Арабия. Той бе ухажван от клубовете там през последните месеци, но избра да остане в италианската столица.

Въпреки слуховете от други места, изглеждаше очевидно, че Моуриньо ще се озове в Близкия Изток. Според арабската преса португалецът вече е казал "да" на Ал Шабаб и ще бъде заместник на хърватина Игор Бишкан.

Всичко с Моуриньо вече е договорено

Моуриньо ще е третият португалец в лигата

Чрез видео разговор спортният директор на саудитския клуб Доменико Тите е приключил споразумението с Моуриньо, който може да пристигне в Рияд в близките дни.

Саудитската преса дори говори за спортния проект, който е поставен на масата за португалеца с обещанието за големи трансфери, за да може да се конкурира с голямата четворка в лигата.

Жозе Моуриньо ще бъде третият португалски треньор в саудитската Суперлига след Жорже Жезус и Луиш Кастро. В Ал Шабаб е Караско, бивш играч на Атлетико Мадрид, който е голямата звезда на отбора, който се намира в средата на таблицата. Междувременно се появиха информации, че Моуриньо е напуснал с голяма разправия Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички