Поредни мачове за Италия, отново тема №1 е Марио Балотели


Поредни мачове за Италия, отново тема №1 е Марио Балотели

1792 0

Италианският национален отбор по футбол се събра за подготовка преди квалификациите за Мондиал 2018. За втори пореден път, откакто Марио Балотели си намери отбор, за който бележи редовно, нападателят не е повикан от новия селекционер Джампиеро Вентура, като тази тема отново вълнува медиите в страната.

До момента през сезона бившият ас на Манчестър Сити, Милан и Интер има 6 гола в 6 мача в Лига 1 за Ница, а скромният тим, помещаващ се край френската Ривиера, е на първо място в класирането. Въпреки че той не попадна в състава на "скуадра адзура", Вентура поясни, че е готов да говори с нападателя и да го покани отново в представителния тим на страната.

"Преди два месеца той не бе играл година и половина. Не можеш да промениш историята за два месеца. До този момент обаче, той е важен играч за Ница. Никога не съм чул някой да поставя под въпрос техническите качества на Балотели, но с него трябва да имаш предвид и други аспекти", коментира Вентура.

"Ще разговарям с него,за да видя какво е неготово желание. Ние сме отворени към повикването на всеки един футболист", каза още селекционерът на Италия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички