Погба може да се озове в изненадващ клуб


Погба може да се озове в изненадващ клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

11787 0

Италианското ежеседмично списание „Панорама“ съобщава интересна новина от Ботуша. Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е пред завръщане в Италия, но не в бившия му клуб Ювентус, а в основния му конкурент за титлата Интер. Френският полузащитник се надява да напусне „Олд Трафорд“, след като изкарва кошмарна кампания, в която непрестанно бива тормозен от контузии и е записал едва 8 участия във всички турнири.

Бившият клуб на Погба Ювентус изглеждаше като фаворит за неговия подпис, но сега Интер могат да го измъкнат под носа на „Старата госпожа“. Причината е наставникът на „нерадзурите“ Антонио Конте, който го доведе в Италия преди няколко години и сега иска да се събере отново с него в тима на Интер. Темата с бъдещето на Погба пое в изненадваща посока, след като преди няколко дни наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че се отказва от привличането на своя сънардоник.

Сумата, която се очаква Интер да плати на Юнайтед за халфа е около 77 милиона паунда, което е значително по-малко от това, което „червените дяволи“ дадоха на Ювентус, за да го притежават в редиците си през 2016г. Погба би се вписал идеално в предпочитаната от Конте система 3-5-2. А ето кой друг халф е свързван с трансфер в Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички