Моуриньо е бил предупреден да не взима Лукаку в Юнайтед, защото е "голямо бебе"


Моуриньо е бил предупреден да не взима Лукаку в Юнайтед, защото е "голямо бебе"
Снимка: Getty Images/Guliver

1501 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо е бил предупреден да не взима Ромелу Лукаку на "Олд Трафорд". Съветът е бил на бившия скаут на Челси Стив Уолш, който работи със Специалния в Западен Лондон, след което стана директор на Евертън.

"Когато Жозе подписа с Лукаку от Евертън, си спомням, че му казах: "Трябва да внимаваш с него. Голямо бебе е." А той ми заяви, че може да се справи с него. Аз обаче не смятам, че се справи добре с него, чисто на психологическо ниво. Такъв бе и случаят с Пол Погба, Те не са моят тип играчи. Те по-скоро гледат себе си, а не отбора, не бих разчитал на тях. Това, че са добри играчи, не означава, че можеш да направиш добър отбор с тях", сподели Уолш.

"Той ще бъде първият, който ще признае, че се нуждаеше от малко време, за да се преоткрие. Очевидно е, че не му се получи в Юнайтед. Спомням си едно интервю на Гуардиола, в което заяви, че 80% от успеха си отдава на правилно избрания екип. Жозе го загуби това. Трябва да се привличат играчи, за които имаш план", допълни още той относно португалеца, който все още е без работа.

А кой играчи попадат в трансферния списък на "червените дяволи"- вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички