"Перфектно, ще става по-добре": Марсел Бибишков вкара дузпа за Ювентус, спечели трофей и се похвали (ВИДЕО)


"Перфектно, ще става по-добре": Марсел Бибишков вкара дузпа за Ювентус, спечели трофей и се похвали (ВИДЕО)
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad GettyImages

2235 0

"Перфектен начин да започнеш сезон 2023/24" - част от думите на един от най-големите таланта на България във футбола - Марсел Бибишков. Както е известно, той осъществи мечтан трансфер в Ювентус, след като през миналата кампания записа и професионалния си дебют във футбола с екипа на Пирин Благоевград в родната Първа лига.

Синът на Крум Бибишков премина като свободен агент при "бианконерите", където се състезава с отбора до 17 години. Марсел вече спечели и първи трофей, след като италианците грабнаха титлата в международния турнир в Берлин.

Домакин бе Унион, който обаче остана с празни ръце. Финалът бе максимално драматичен, след като българинът и неговите съотборници трябваше да минават през дузпи. Преди това - на полуфиналите, бе сломен Борусия Мьонхенгладбах с минималното 1:0.

В големия мач за трофея срещу Порто пък нямаше попадения в редовното време. Така изходът трябваше да дойде след дузпи, където един от ударите бе поверен именно на българския тийнейджър. И той не сбърка (можете да видите по-долу видео от гола му).

В крайна сметка италианският отбор сломи "драконите" с 5:4, а Марсел Бибишков се похвали с успеха в личния си профил в социалната мрежа Instagram. Той отбеляза, че това е било перфектният старт на новата кампания, но и подчерта, че ще става по-добре.

"Перфектен начин да започнем сезон 2023/24. Ще става само по-добре оттук-нататък" - написа Марсел Бибишков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички