Пауло Дибала е бесен от условията за нов договор с Ювентус


Пауло Дибала е бесен от условията за нов договор с Ювентус
Снимка: Getty Images

3829 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала отказва да подпише нов договор с "бианконерите". Това съобщи аржентинският журналист от TyCSports Луис Мерло. Според Мерло Дибала е бил бесен на ръководството, което в последния момент е променило офертата си към него.

По първоначална информация първата оферта към нападателя е била до лятото на 2026 г. със заплата от 10 милиона евро на сезон. Оказва се обаче, че предложеното възнаграждение на футболиста е доста занижено - 7,3 милиона.

Промяната се е наложила заради финансовите проблеми на италианския гранд. Контрактът на Дибала с Ювентус изтича през лятото, като той вече може да преговаря с всеки един друг клуб.

"Бижуто", както е наричан Дибала, е на "Алианц Стейдиъм" от 2015 г. До този момент той има 196 мача в Серия А и 78 гола за Юве. През последните сезони обаче аржентинецът загуби мястото си в тима и феновете очакват повече от него. През това време един от халфовете на Ювентус е спряган за Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички