От Ювентус вече са започнали разговори с една от звездите си за нов договор


От Ювентус вече са започнали разговори с една от звездите си за нов договор
Снимка: Guliver/GettyImages

1523 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи потвърди, че от клуба са започнали разговори за подновяването на договора на Пауло Дибала. Аржентинецът се наслаждава на добро представяне, въпреки че имаше немалко спекулации за негов трансфер. До момента има 11 гола в 29 двубоя във всички надпревари.

Настоящият му договор е до 2022 година, като Паратичи и Юве вече са започнали разговорите за удължаването му. "Той е номер 10 на Ювентус и е основен играч. Наясно сме колко е ценен и какво представлява за нас", заяви Паратичи пред DAZN преди загубата на тима от Верона с 2:1.

"В идните месеци ще разговаряме с него. Преди януари вече се свързахме с него и се съгласихме към края на сезона да започнем преговори", допълни още той. "Бианконерите" в момента са лидери в Серия А с 3 точки пред Интер, който по-късно днес ще се изправи срещу Милан в дербито.

Междувременно Маурицио Сари остана бесен на играчите си заради "нелепи грешки и несериозно отношение" (вижте повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички