Оливие Жиру приключва с Европа - отива в бивш отбор на Филип Кръстев?


Оливие Жиру приключва с Европа - отива в бивш отбор на Филип Кръстев?
Снимка: Getty Images

466 0

37-годишният нападател на Милан - Оливие Жиру, вероятно играе последните си мачове по европейските терени (на клубно ниво), съдейки от информация на Фабрицио Романо.

Жиру приключва с Европа?

Както е известно, договорът на ветерана с "росонерите" изтича след края на сезон 2023/24 и след това той ще се превърне в 'свободен агент'.

ОЩЕ: Неразбирателство в Милан ще доведе до раздялата с вратаря Майк Менян

Според известния журналист, французинът е получил предложение от американския Лос Анджелис ФК, а вратарят Юго Лорис допълнително "обработва" своя приятел в тази насока.

Оливие Жиру

Романо допълва, че пред Жиру има и други опции, но бившият тим на българския национал Филип Кръстев е фаворит за подписа на опитния голаджия.

*Кръстев игра в ЛА през втората половина на миналата 2023-та година, но не успя да се наложи в отбора и записа само 12 мача (2 гола).

*Жиру е в Милан от лятото на 2021-ва и досега е вкарал 46 гола (20 асистенции) в общо 121 двубоя във всички турнири. Преди това той носеше екипите на английските грандове Арсенал и Челси.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Фабрицио Романо разкри решението на Реал Мадрид за вратаря Андрий Лунин

Кръстев призна защо не е говорил с Лионел Меси след двубоя им

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички