Официално: Синът на Клуйверт ще играе в Рома


Официално: Синът на Клуйверт ще играе в Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

2505 0

Синът на легендарния холандски нападател Патрик Клуйверт – Джъстин, официално вече е играч на италианския Рома, след като подписа 5-годишен контракт с клуба. “Вълците“ са платили 17.25 милиона евро на Аякс за 19-годишния нападател, като тази сума може да нарасне с още 1.5 милиона под формата на бонуси. Освен това грандът от Амстердам ще получи и 10% от следващ трансфер на младия талант, ако той надвишава 25 милиона евро.

"Чувствам се страхотно, защото преминах в невероятен клуб и нямам търпение да започна работа. Смятам, че Рома е идеалният отбор за мен, тъй като съм убеден, че тук мога да усъвършенствам качествата си“ , заяви холандецът пред официалния сайт на „джалоросите“.

"Джъстин вече е един от най-вълнуващите млади таланти на европейския футбол, коментира спортният директор на „вълците“ Мончи. - Поради тази причина не бе лесна задача да го привлечем в Рома, тъй като имаше много клубове, искащи го в състава си. Но той вярва, че именно тук ще получи перфектните условия да продължи своето развитие и да реализира огромния си потенциал“, допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички