Да имаш Роналдо за идол и Барселона за мечта...


Да имаш Роналдо за идол и Барселона за мечта...
Снимка: Getty Images/Guliver

1360 0

Синът на холандската футболна легенда Патрик Клуйверт - Джъстин, който е футболист на Аякс, мечтае да повтори достиженията на своя славен татко. Младокът разкри клуба, чиито цветове мечтае да защитава някой ден.

"Аз се оприличавам на Роналдо и това не е само заради неговото майсторство, въпреки че това е очевидната причина. Харесва ми неговият начин на живот, начинът, по който се храни, как усърдно тренира и работи на терена. За мен той е истински пример за подражание", коментира малкият Клуйверт, цитиран от Goal.com.

"Но аз мечтая да играя за Барселона. Очаквам, че ще мога да отида там в следващите седем години. Дотогава бих искал да се пробвам в Англия. Харесва ми много В8исшата лига и бих искал да играя там", добави Джъстин.

Както е известно, бащата на момчето - Патрик Клуйверт, в Испания е защитавал цветовете на Барселона и Валенсия. На "Камп ноу" холандецът записва 182 мача и 90 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички