Официално: Ромелу Лукаку отново е играч на Интер


Официално: Ромелу Лукаку отново е играч на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1583 0

Интер официално представи нападателя Ромелу Лукаку като свое ново попълнение. Белгиецът се завръща на "Джузепе Меаца" под наем от Челси, който запазва правата му. Той бе представен лично от президента на клуба Стивън Жан, като бе публикуван клип от покрива на клубната централа.

Преди година Челси закупи нападателя за 113 милиона евро, но така и не успя да се докаже на "Стамфорд Бридж". Той се замеси и в някои скандали извън терена, като негово интервю от зимата нажежи страстите в клуба. Тогава белгиецът се извини на феновете на "змията" и им обеща да се завърне в клуба.

"Завърнах се, бейби! Много съм щастлив. Винаги изпълнявам обещанията си", бе първият коментар на играча от италианска земя.

Лукаку преминава при "нерадзурите" под наем за една година, като клубът ще заплати 8 милиона евро, плюс допълнителни бонуси в зависимост от представянето му. Междувременно нападателят е намалил възнаграждението си с 35%, за да помогне за осъществяването на сделката.

Вижте първоначалната реакция на белгиеца, когато е разбрал за сделката!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички