Официално: Интер се раздели със Спалети


Официално: Интер се раздели със Спалети
Снимка: Getty Images/Guliver

1448 0

Интер официално обяви раздялата с треньора си Лучано Спалети. По този начин специалистът не успя да изпълни договора си, който бе до лятото на 2021 година и е освободен преждевременно.

"Интер съобщава, че Лучано Спалети вече не е треньор на първия отбор. Клубът иска да му благодари за свършената работа и за резултатите, които постигнахме заедно", написаха "нерадзурите" в профила си в Twitter.

Спалети трябваше да бъде освободен, след като класира гранда в Топ 4, но смъртта на неговия брат отложи раздялата между двете страни. За сигурен негов заместник се смята Антонио Конте, който може да бъде представен в следващите дни.

Интер имаше доста труден сезон, но в крайна сметка успя да звърши в топ 4 на Серия А, каквато бе и поставената цел.  Грандът от Милано финашира 4-и с актив от 69 точки, като в последния кръг се развърза интригата за местата в Шампионска лига през следващия сезон, като Интер успя да победи Емполи.

Според медиите в Италия Антонио Конте дори вече разботи върху селекцията в Интер - ето кои са набелязаните от него играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички