Официално: Интер се похвали с привличането на световен шампион от Байерн Мюнхен


Официално: Интер се похвали с привличането на световен шампион от Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2001 0

Миналогодишния финалист в Шампионска лига Интер обяви силен трансфер с привличането на защитника Бенжамен Павар от Байерн Мюнхен. Сделката бе потвърдена и от двата клуба. 

Силен трансфер за Интер за новия сезон

Сделката между тях е на стойност 30 + 2 милиона евро, а договорът на френския национал е за 5 сезона, до лятото на 2028 г.

"Искаме да благодарим на Павар за успешния му престой в нашия клуб. Той беше много важна част от отбора, който спечели шест трофея в един сезон. Няма как да забравим и гола му във финала на Световното клубно първенство. Уважаваме неговото желание да потърси ново предизвикателство и затова се съгласихме да го пуснем в Интер. Желаем му много успехи в Серия А", заяви след трансфера изпълнителният директор на баварците Ян-Кристиан Дреесен.

Припомняме ви, че Байерн Мюнхен привлече защитника от Щутгарт година след участието му на Мондиал 2018. До този момент вече е записал 163 двубоя, в които се е отчел с 12 гола и 12 асистенции. А съвсем скоро приключва трансферният прозорец в топ първенствата, като България и Саудитска Арабия имат по-дълго време пред себе си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички