Обрати и голово шоу не позволиха на Интер да задмине Ювентус в Серия А


Обрати и голово шоу не позволиха на Интер да задмине Ювентус в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

3071 0

Отборът на Интер пропусна възможността да си върне първото място в Серия А, завършвайки наравно 2:2 срещу Парма в мач от деветия кръг на италианското първенство. Двубоят претърпя два обрата, като първо Интер, а след това и Парма се оказваха в ролята на победител, но в крайна сметка точките бяха поделени.

В 23-ата минута Антонио Кандрева изведе "нерадзурите" напред в резултата, но радостта на домакините стихна след само седем минути. В 26-ата минута Ян Карамо изравни за Парма, а само четири минути по-късно гостите вече бяха напред в резултата след пълен обрат и гол на Жервиньо.

До края на полувремето Интер не успя да се съвземе от шокиращия развой на срещата и се прибра в съблекалните в губеща позиция. В началото на втората част обаче "нерадзурите" успяха да възстановят равенството след гол на бившия нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку. Силите на Интер обаче стигнаха до тук, като в оставащите 40 минути хората на Антонио Конте не успяха да се преборят за победата.

Така Интер вече разполага с 22 точки и се доближи на само една от лидера Ювентус, който също сгреши в своя мач. Парма е с 13 точки, заемайки временно седмото място в класирането. Във вторник "нерадзурите" гостуват на Бреша, докато Парма приема у дома Верона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички