Няма да повярвате кой е играчът, който има нужда от най-малко време, за да вкара гол


Няма да повярвате кой е играчът, който има нужда от най-малко време, за да вкара гол
Снимка: Getty Images/Guliver

3613 0

Франческо Тоти може и да не се разбира със своя треньор Лучано Спалети и ръководството на Рома се опитва да го изнудва за новия договор, но италианската легенда е играчът, който има нужда от най-малко време, за да се разпише. Това доказва последната статистика, изготвена от специализирания сайт за футболни статистики "Opta".

Тоти бележи на всеки 65.6 минути, когато е на терена, въпреки че е със статут на дълбока резерва в селекцията на Рома. Именно той е причината Рома да се върне в топ 3, след като отбеляза изключително важни голове в последните 3-4 кръга от Серия А. До момента през сезона той има 5 гола, което му е достатъчно да оглави класацията.

На второ място е Златан Ибрахимович, който има 34 гола в Лига 1 - 67.71 минути средно за гол. Тройката се допълва от нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема, който вкарва на всеки 79.91 минути - 23 гола в Примера дивисион.

Най-резултатният играч в топ 10 е Луис Суарес, който въпреки че играе редом до Меси и Неймар, има 35 гола през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички