Невероятната постъпка на капитаните на Милан и Интер след смъртта на Астори


Невероятната постъпка на капитаните на Милан и Интер след смъртта на Астори
Снимка: Getty Images/Gulliver

4270 0

Внезапната кончина на капитана на Фиорентина Давиде Астори доведе до това мачовете от Серия А, които бяха насрочени за неделя, да бъдат отменени. 31-годишният бранител почина в съня си, часове преди мача с Удинезе, като е бил открит от своите съотборници.

Новината помрачи света на футбола и десетки настоящи и бивши футболисти отдадоха почит на италианския национал в социалните мрежи. 

Всъщност най-интересният мач, който бе очакван от стотици милиони фенове по света, бе дербито на Милано между Милан и Интер. Италианското издание "Gazzetta dello Sport" разкрива каква всъщност е причината да бъдат отменени срещите. 

Очаквано, първата отменена среща бе тази между Удинезе и Фиорентина, а веднага след това бе отложено и "Дерби дела Мадонина". Според изданието капитанът на "росонерите" Леонардо Бонучи се е свързал с колегата си от тима на "нерадзурите"Андреа Ранокиа и двамата са взели решението и двата отбора да не излизат на терена и по този начин и техният мач да бъде отложен. След това бяха отменени всички срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички